Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-) Piráti drobítko utřeli nudli. Kom, ti naštěstí, zcela. Socdem se potřela v podstatě sama. Ale až včil se začne krájet chleba, možná i sem tam sypat ptáčkům. Pirátctvo utřelo zobáček i v tom, že coby partaj nedaj dohromady svůj klub v páprlamentu, a to taky musí bolet. Co novodobé ,,koaly" předvedou, to se teprve ukáže. A to ne ani zítra, natož pozítří, či popozítří, etc. Sice stále platí, že nepřítel mého nepřítele je můj přítel. Ovšem, to se často mění dle situace, ba i dle počasí. A to se hned tak nevyčasí, protože KRIZE. A ta tu, a nejen u nás, již dávno je. A to teprve bude bolet. Všechny. Neb tu nevyřeší ani rádobykrotitelé nejen duchů, ale i dluhů.

5 0
možnosti
Foto

Kampaň spolu byla vynikající což dokládá jejich volební vítězství.

Vsadili na slušnost a kultivovanost a to prostě evidentně voličů akceptují.

Piráti ano ti jsou jedni z těch kdo volby prohráli a není to vinou antikampwne jak s snaží vymlouvat, ale především jejich nepokorou kdy už se Bartoš viděl premiérem, nárokovali si ministerstva a vůbec jim nedošlo, že voliči je vnímali jako silnou opozici ne jako leadera vlády což potvrdily volby.

15 0
možnosti
JD

J59a89n 30D26o23u59š57e24k

10. 10. 2021 17:19

Já si tedy slušnosti moc nevšiml. Babiš mluví jako hadrák a slušný není. Spolu jen ten balík hnoje převalil do hezkých slov. Jinak to bylo stejné anti anti.

0 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 0
možnosti
Foto

Propad mandátů k m místa v exekutivě nenahradí.

Pokud se týče sněmovny tak tam musí být předseda z jedné z koalic ( už jen kvůli 3 pokusu volby premiéra) ale jinak by meli dodržet poměrné zastoupení pro všechny strany. Šli do voleb s tím, že se vrátí slušnost do politiky a opozice má mít zastoupení ve vedení sněmovny a výborů odpovídající jejich volebnímu výsledkům.

3 0
možnosti
MS

Já myslím, že jste reverzní normalizaci ukázkově předvedl napsáním tohoto článku.

5 0
možnosti
Foto

Velmi kvalitní analýza. Ano, piráti volby odnesli asi nejvíce a je jich škoda ale nelze nevidět ani nezdar tradičních českých levicových stran. Lídři levice totiž před volbami zaspali a to je přišlo draho. Času na to měli dost. Když se účelově spekuluje napravo musí se spekulovat i nalevo. Co jim bránilo ve vytvoření společné koalice jak to učinil tábor vpravo? Voliči levice neměli jistotu, že se jejich tradiční představitelé vůbec do Parlamentu dostanou a tak jejich hlasy skončily hlavně u ANO a SPD.

1 2
možnosti
TP

Pobavil jste. Piráti jsou v podstatě oběť netolerantních, někdy i zlých, v každém případě hloupých voličů, kteří nechápou, o jaké dobro se připravili.

15 1
možnosti
MS

Mě by zajímalo, kde byl autor článku, když reverzní normalizátoři v minulosti vykroužkovali Ivana Langra. Ono to kroužkování se obecně netýká jenom netolerance koaličního partnera, ale i konkrétních členů volené strany. Proč reverzní normalizátoři nebyli schopni tolerovat člena strany, když je ho schopný tolerovat předseda? Autor - reverzní normalizátor až to sálá - se domnívá, že volič má mít nějakou domnělou povinnost dodržovat stejnou toleranci jako předseda strany, kterou volí.

7 0
možnosti
PK

Spojenectví se né vždy vyplácí a potvrdilo se to...

3 0
možnosti
Foto

Njn, říká se, že spolky nemiluje ani čert. Čekala jsem, že se v budoucnu vzájemně požerou, ale že s tím začnou už voliči koalice, a ještě tak usilovně, mě překvapilo.

5 0
možnosti
VM

V90á40c53l97a51v 72M47a39c88h

10. 10. 2021 0:17

Pirátům moc děkuji , ta jejich 4 křesla jsou s přehledem nejlepší zpráva těchto voleb!!:-)

A teď vážně, nenapadlo Vás že piráti jsou spolu se zelenými jednoznačnými reprezentanty progresivismu a lidi prostě vidí jak ten směr rozložil západní demokracie včetně USA?

25 2
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3593x
Pomáhám českým technologickým firmám prorazit ve světě přes Google. Baví mě astronomie a statistika. Věřím, že to, co je pro lidstvo nejcennější jsou vědomosti. Pomocí astronomické organizace, kterou vedu, se snažím provádět, spolu s dalšími zájemci z řad obyčejných lidí, seriózní vědeckou práci amatérskými prostředky.

Seznam rubrik