Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Projevilo se, že v dobách dlouhodobého míru z lidí vyprchá schopnost správných reakcí pro přežití. Pokud je v budově střelec, je samozřejmě rozumné z ní zmizet. Ne však přes ulici, protože může střílet z oken nebo jako teď střechy, ale těsně kolem zdí.

0 0
možnosti
Foto

Koukám co Čech to odborník. Všechno ví, všechno zná a přitom ve skutečnosti ví kulové

1 0
možnosti
MS

Dobře napsáno, doplním jednu věc. Kolem 13 hod policie zjistila, že v domě pachatele je mrtvý muž a nástražné zařízení. V kombinaci s informací o jeho zbrojním arzenálu v 13:30 podle mne mohlo dojít k vyhodnocení, že může být nebezpečný nejen sobě. Jistotu o zavražděném otci sice měli až po střelbě, ale podle principu předběžné opatrnosti mohli informaci o stupni nebezpečnosti přehodnotit 1.5hod před střelbou. Podle toho mohla vypadat jinak i komunikace s FF.

2 0
možnosti
RJ

Konečně něco bez nějakého emočně nebo politicky zabarveného vidění. V podstatě souhlas. Otázka tedy zní, co zlepšit? Komunikaci policie vzhledem k postiženým organizacím, místům? Janě ale jak? Databázi všech tlf. čísel na odpovědné pracovníky statisiců potencionálních cílů? Těžko proveditelné. Předpokládá to např. určit v organizacích, firmách odpovědné pracovníky, proškolení zaměstnanců v případech poplachu. To mi tak připomíná, nehodila by se třeba CO, která se zrovna tímhle zabývala a byla bez náhrady zrušena? Sama policie totiž může jen těžko dát pokyn k evakuaci po tlf. co já vím třeba deseti potencionálních cílů.

2 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3593x
Pomáhám českým technologickým firmám prorazit ve světě přes Google. Baví mě astronomie a statistika. Věřím, že to, co je pro lidstvo nejcennější jsou vědomosti. Pomocí astronomické organizace, kterou vedu, se snažím provádět, spolu s dalšími zájemci z řad obyčejných lidí, seriózní vědeckou práci amatérskými prostředky.

Seznam rubrik