Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

N pirátech není opravdu nic levicového. Po vládách Nečase a Topolánka kteří zavedli osekání soc. výdajů se vůbec neozvali. Teď se např. zaručená mzda zvedala jen ve dvou třídách. Piráti se neozvali. Má se zpřísnit podpora v nezaměstnanosti a piráti se opět neozvali.

0 0
možnosti
Foto

Ano, vrchní Pirát už své dredy virtuálbě ostříhal.... Za mě je to taky škoda....

0 0
možnosti

Moc zajímavá úvaha plná přemýšlení.

V jednom z odstavců píšete, že je chyba snažit se o vděk všech. Potom co od převratu sleduji partaje, které se účastní vlády se o to snaží všechny, aktuálně i Piráti. Ani jedna strana "nedrží úhel". Všechny hrdinně nastavují úhel před volbami, aby to vše pohltilo koaliční vládnutí. V této turbulentní době by podle mne lépe posloužil většinový systém. Tam by se avizovaný úhel dal lépe kontrolovat.

0 0
možnosti

Je právem mládežníklů blbnout. Olepšoat svět. Následně se čeká, zmoudří? Začnou živit děti. Zjistí, že mezi fašismem a komunismem rozdílu není. Společný program? Stará zla řešit nastolováním těch nových ...

Řecko je )úctyhodné. Kolébka demokracie, kultury. Rekordmanem - V počtu státních krachů! Sranda, kdy je nyní bláznivá - levicová Syriza poražena. Země se ozdravuje, schopna splácet dluhy. Pirátská soudružka musí počkat. Pak to může jít zase zdemolovat. Případně přejít ke K. Konečné. Té se daří docela dobře.

4 0
možnosti
Foto

Velice inteligentní článek. Jsem sice z naprosto jiného politického spektra, ale jako člověk, který má čich na marketing, jsem vždy uznával plusové marketingové znaky této strany. Dredy jejího předsedy, otevřená veřejná jednání celé stranické veřejnosti prostřednictvím stranických referend, které vždy způsobovali nejistotu u dalších koaličních stran. A na druhou stranu nekompromisní, až úřednické Michálkovo jednání. Prostě všehochuť. Ale nemyslím si, že by se Piráti propadli pod 5%. Držitel značky bude mít vždy dostatek hlasů pro překonání čehokoliv. Vit SPD versus Volný blok a opačné straně politického spektra. Značka, pokud se zásadně nepronevěří spojením s něčím, co milci značky nenávidí, hraje vždy zásadní roli. (Viz propad ČSSD a KSČM, ať již vedení těchto stran vysvětlovalo koaliční politiku jakkoliv).

1 2
možnosti
Foto

oprava : viz SPD versus Volný blok

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3593x
Pomáhám českým technologickým firmám prorazit ve světě přes Google. Baví mě astronomie a statistika. Věřím, že to, co je pro lidstvo nejcennější jsou vědomosti. Pomocí astronomické organizace, kterou vedu, se snažím provádět, spolu s dalšími zájemci z řad obyčejných lidí, seriózní vědeckou práci amatérskými prostředky.

Seznam rubrik