Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pravda je, že Putin je schopen sáhnout po jaderných zbraních kdykoliv. Už ví, že se odřízl od civilizovaného světa a za západní hranice Ruska už se jako občan nepodívá. Jeho jedinou šancí teď je dotáhnout to, co začal, do vítězného konce.

On po těch jaderných zbraních sáhne. Odpálí třeba jen jednu raketu s jadernou náloží. A počká, co na to svět.

A co svět odpoví? Že ho neodstřihne od SWIFTu, protože by to "poznamenalo peněžní toky v EU"?

3 0
možnosti

No, tak podle SZ ovsem Putinovi a jeho kamaradu Lavrovovi uz zmrazili konta v zapadnich bankach. Uvidime.

0 0
možnosti
Foto

co píšete je pravda. Problem je v tom, ze politika neni o pravde ale o lži. To ze Ukrajina tak jako i Gruzie nebyla prizvana k jednani o pristoupeni k NATO ma nyni na Ukrajine dusledky. Historicky se vzdy skupiny,rody , narody nejak spojovali. Dnes jsou to pakty. Soucast nejakeho paktu se samostatne z nej nevycleni jednoduse ze strachu a respektu k dohodam. Ma snad Nemecko ci snad my byt svym krokem vojenake pomoci tim, kdo rozpouta konflikt mimo Ukrajinu? ano je to jiste otazka moralky, ale ta bohuzel v politice je popelkou.

1 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3593x
Pomáhám českým technologickým firmám prorazit ve světě přes Google. Baví mě astronomie a statistika. Věřím, že to, co je pro lidstvo nejcennější jsou vědomosti. Pomocí astronomické organizace, kterou vedu, se snažím provádět, spolu s dalšími zájemci z řad obyčejných lidí, seriózní vědeckou práci amatérskými prostředky.

Seznam rubrik