Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Poslechl jsem si Jakuba Čecha. "Líbilo" se mi jak si stěžuje na rozdávání guláše na mítinzích ANO. Po skončení jeho projevu následovalo vystoupení pana Kluse. Cha cha cha chá ;-D;-D;-D Jaký je rozdíl mezi vystoupením známého zpěváka a rozdáváním guláše či koblih???

0 0
možnosti
HZ

Asi jako mezi hodinkami a holinkami. obojí se natahuje, že?

0 0
možnosti
PS

P55e61t53r 50S35k46á36c55e36l

14. 5. 2017 23:00

Karma. Byť mně u autora vadí, že...pomáhá technologickým firmám. Ve všech výrobních firmách se vyrábí podle technologických postupů, takže zastupuje všechny výrobní firmy? Slovo "technologie" totiž má jen jeden význam:

Nauka zabývající se průmyslovou výrobou; výrobní postup

0 0
možnosti
JP

že se pořád otíráte jak EET ničí živnostníky já jím byl a souhlasím portože jsem do toho trochu viděl .To jste nikdy neslyšel že bez faktůry to bude lacinější.A volit piráty je pěkná blbost.

2 0
možnosti
BD

Piráti jsou stran,kde není naseto tolik blbců,jak jinde. A jejich volební program má hlavu a patu. Napište,proč nemá cenu volit piráty ?

0 0
možnosti
Foto

R^ a karma. Bez diskuze.

4 2
možnosti
MN

Celkem vyvážené úvahy blogera. Souhlasím. Jen doplním - to že "vůdci" demonstrace nejsou svázáni s žádnou stranou není tak docela pravda. Evidentně jsou někým financováni, což svědčí, že stejně jako stran dotovaných sponzory, že plní něčí zadání.

A současně můj osobní názor je ten, že žumpa představovaná Zemanem a Babišem není nic proti žumpě představované Kalouskem, nečitelným Starosty a havloidy věčně povýšenecky hlásající své absolutní pravdy a pohrdající názory obyčejných občanů.

8 3
možnosti

No měli tak mizernou techniku, že na půlce míst nebylo ani ty projevy slyšet... takže si myslím že je nikdo nefinancoval :-)

0 2
možnosti

A co ostatni, na ty jste zapomeli? :-)

1 0
možnosti

"Jasným magnetem pro mě je garance organizátorů, že nejsou vázáni na žádnou politickou stranu." - nějak Vám ovšem uniklo, že organizátorky Fialové manžel je předsedou ODS;-D

5 2
možnosti

Fialova manželka se jmenuje Jana, podobnost příjmení je pouze náhodna.

3 3
možnosti
MR

Bára Štěpánková a další jsou jak si mimo. Odvolávají se na minulý režim ale to v dnešních podmínkách prostě nejde.

V minulém režimu byly jasně rozdané karty na jedné straně KSČ a na druhé straně lid ...

Dnes je to mnohem složitější neboť zde není jedna strana a jeden nepřítel, ale je zde skupina zájmů a v tom je těžké se vyznat, neboť každá tato skupina má vlastní zdroje, vliv, media, advokáty,vliv na policii, soudy ... a je to vlastně roztříštěný stav bývalé centrální moci, která byla jasně čitelná.

I tohle je demokracie.

Zde je jednoznačné že nelze postupovat a myslet postaru, zvláště když je zde informační trh internet, prostor pro manipulace, kde už manipulace směřují k vlastním blízkým a rodině.

Zde je potřeba se učit jak já říkám informační a časové inteligenci, tedy sledovat jak s daným tématem a v jakém formátu a množství pracuje dané medium, v jaké používá fotografie dotyčného, jak pracuje s tématy, zdroji, jestli neagituje atd.

Lze říci že jsme vstoupili do nové doby, která je nečitelnější a o to více tlačí na rozvoj informační a časové inteligence, nebýt pasivní a pasivně přijímat informace a co více neprojektovat do toho stigma minulosti, totality, neboť dnes je to o zájmových skupinách.

Jediné co tyto happeningy dokázaly je rozdělit společnost a stranit jedné mocenské skupině, tedy vlastně podpořily totalitu, na ose ODS, ČSSD, TOP09 a jejich mocenského pozadí.

3 0
možnosti

máte pravdu, v tom smyslu je podle mě taky úsměvné, jak si to třeba Sobotka vysvětluje jako podporu pro sebe což rozhodně pravda není, sám jsem se totiž octnul na podobně manifestaci v Brně, kde jsem narazil na několik kamarádů a známých, a rozhodně to žádní fandové Sobotky nejsou:-)

1 0
možnosti
JR

J22a14r56a 40R97a19n28k

11. 5. 2017 21:07

Muze to jeste delat jako v Rusku, ze se bude stridat s nekym, tak jako Putin S Medvedevem:-)......neni to ten nejkrasnejsi zpusob, jak se tam drzet na vecne casy?

0 12
možnosti
Foto

Každý, kdo sleduje politiku v tomto státě nebo si to o sobě aspoň myslí, tak měl odhadnout, co Zeman jako prezident bude dělat. Ani náklonnost k Babišovi není překvapující, jemu grázlové moc nevadí - viz. Šlouf. (to v žádném případě není obhajoba K.S.)

A proto tvrdím, že když.... :-) zkrátka, Zeman ještě zdaleka nevystřílel všechnu munici. :-)

8 2
možnosti
JV

J96i94r54i 47V38r81a82b71e51c

11. 5. 2017 20:25

Vrána k vráně sedá jako grázl ke grázlovi.

2 2
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3593x
Pomáhám českým technologickým firmám prorazit ve světě přes Google. Baví mě astronomie a statistika. Věřím, že to, co je pro lidstvo nejcennější jsou vědomosti. Pomocí astronomické organizace, kterou vedu, se snažím provádět, spolu s dalšími zájemci z řad obyčejných lidí, seriózní vědeckou práci amatérskými prostředky.

Seznam rubrik